Kouzelné samolepicí proužky tesa Powerstrips

Powerstrips technologie

Jak chcete připevnit poličku na klíče na zeď? Hřebík a kladivo, vrtačka a šrouby nebo lepící proužkem tesa Powerstrips®? Kladivo a hřebíky udělají poctivou práci, ale udělají ve zdi dírky a praskliny. Jenže co když pak chcete poličku dát jinam? Ošklivosti se okamžitě ukážou. tesa Powerstrips® odvedou stejnou práci, ale nezanechají žádné zbytky lepidla ani díry ve zdi.

Příběh kouzelného proužku

Samolepicí proužek vám vydrží nalepený tak dlouho, jak je potřeba. Po odstranění nezanechá žádné stopy Síla a způsob odstranění jsou unikátní vlastnosti, které činí technologii Powestrips® jedinečnou. Ale uvedení samotného proužku v roce 1994 byl jen začátek.

Powerstrips tesa

 

Věda o lepicím proužku

Jak může tak malého tak spolehlivě držet? A přitom tak snadno. Odpověď je ve složení lepidla proužků tesa Powerstrips®, které obsahuje polymery. Ty přináší dvě zásadní výhody. Proužek udrží přilepený předmět až o hmotnosti 2kg. A když proužek natáhnete, uvolní se struktura polymerů, čímž proužek ztratí svou lepivou sílu a snadno jej odstraníte. A na lepením povrchu nezůstane vůbec žádné lepidlo.

Powerstrips technologieSnadné použití

Je to velice jednoduché. Silně přitlačte po celé ploše proužku po dobu 5 vteřin. Tím se aktivují polymery a vytvoří se pevný spoj s podkladem.

A odstranění? Stačí zatáhnout za nelepivou fólii nad červenou linkou. A to je vše. Jednoduché, že?

 

Vyzkoušeli jsme

Teorie je hezká věc, ale praxe odhalí pravdu. Funguje to! Víc asi ani napsat nemusím. Tyto proužky využíváme i na naší prodejně k upevnění vzorků barev nebo plakátů. Máme řadu zákazníků. kteří si tyto proužky oblíbili při reklamních akcích nebo dokonce i v divadlech a lékárnách.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *