Popisovatelná zeď již nemusí být pouze bílá

Co Vás napadne pod pojmem „popisovatelná zeď“? Hitem posledních let jsou popisovatelné zdi, na které lze psát whiteboardovými nebo křídovými fixy. Jedná se o speciální barvy, které musí být nanášeny na dokonale hladký povrch, nejlépe pouze proškoleným profesionálem. A co když Vám řeknu, že existuje barva, se kterou si vytvoříte popisovatelnou tabuli úplně sami ze zdi, ze dřeva nebo kovu, bez speciálních nástrojů a bez profesionálních dovedností. 

Primalex Scripto příklad užití - Chytrá zeď

Primalex SCRIPTO! Je připraven ve formě průhledného nátěru, aby mohla být co nejvíce zachována barevnost původního povrchu. A to je obrovskou výhodou! Již nemusí být whiteboard pouze bílý. Záleží jen a jen na Vás, jaký podklad zvolíte. Primalex SCRIPTO lze nanést na jakoukoli disperzní barvu, nejlépe omyvatelnou, nebo na nábytek, lakované, ale i nelakované dřevo a kov. Najde uplatnění v interiéru ve školách, školkách, kancelářích, společenských a sportovních zařízeních, ale i doma v kuchyni nebo pracovně.

Nechte se inspirovat různými způsoby jak Primalex SCRIPTO využít a stáhněte si brožuru zde na našich stránkách v sekci Ke stažení.

 

Aplikace barvy

Povrch určený pro nátěr musí být dokonale připravený, tzn. suchý,čistý, bez prachu a zbavený nepřilnavých částí. Při aplikaci Primalex SCRIPTO na stěny doporučujeme jako podklad kvalitní nátěry úrovně Primalex Fortissimo, Helios Spektra Extra a vyšší. Nevyzrálé nebo neošetřené povrchy mohou způsobit změnu barevnosti nebo jiné defekty. V případě lakovaných povrchů nebo dřevěných či kovových prvků (vč. lehkých kovů) doporučujeme nejprve ověřit kompatibilitu a přilnavost na malém vzorku plochy. Pokud nechcete použít nátěr celoplošně, doporučujeme vámi vybranou plochu vymezit pomocí zakrývací pásky a pak aplikovat Primalex SCRIPTO. Pro aplikaci doporučujeme použít váleček s krátkým vlasem, nejlépe FLOCK, který vytváří hladký povrch. Další vrstvu je možné aplikovat po 2-4 hodinách v závislosti na teplotě a vlhkosti okolí. Finální vzhled povrchu po aplikaci je lesklý a může ztmavit barvu základního povrchu. Po dokončení aplikace doporučujeme místnost důkladně větrat, charakteristický zápach po nátěrum vymízi max. do jednoho dne.

 

Co dělá Primalex SCRIPTO unikátním?

Je to určitě lehkost a variabilita použití. Od dětského pokoje, přes kancelář, kuchyň, barový pult po dřevěný stolek nebo dveře. Lze jej aplikovat na takřka jakýkoli povrch a tím rozvíjet místa pro psaní a působení.

Nechte se inspirovat a najděte nová místa pro rozvíjení fantazie i práci.

 

Budeme moc rádi, když se s námi podělíte o svoje výtvory a nápady a zašlete nám fotky na info@dopler.eu.

 

Primalex SCRIPTO big

 

 

 

4 Komentářů

  1. ML

    Dobrý den,

    prodává se ještě Primalex Scripto? Nemohu jej nikde na webu najít. Děkuji

    1. Vladimír Božik

      Dobrý den.
      S Primalexem jsem ukončili spolupráci. Ale pokud se nepletu, Primalex Scripto byl ze sortimentu výrobce zrušen.

  2. Jakub Seidl

    Potřebuji pro investora do kanceláří vytvořit chytrou zeď, jen interiér je navržen v různých barvách a tyto zdi nemají být bílé, ale světle šedé (S0502-R50B). Chytrou zeď pro nás naposled aplikovala speciální firma na podnět prodejce. Jak je to prosím u Vás, je náš malíř schopný aplikovat Primalex Scripto? Jak se s barvou pracuje? A co prosím udělá s podkladovou barvou?
    A prosím o cenu na cca 90m2 včetně podkladové barvy v uvedeném odstínu.

    Děkuji za odpověď.

    Jakub Seidl

    1. Vladimír Božik

      Dobrý den pane Seidle,
      vzhledem na to, že Primalex Scripto je průhledný lak, můžete vytvořit podklad dle požadavku investora. Následně jej pak přelakovat Primalexem Scripto a vytvořit tak chytrou zeď. Aplikace je celkem jednoduchá. Pokud je malíř zkušený, co předpokládám, že je, nebude mu nátěr dělat sebemenší problémy. Stačí zvolit správné nářadí. Pro dokonalý výsledek je dobré Primalex Scripto pro vytvoření chytré zdi nanášet válečkem typu FLOCK. Jedná se o válec s jemným, ale ostrým vlasem. Vytváří se hladký povrch bez bublinek a šmouh. Není nutno aby barvu aplikovala speciální firma nebo aplikační technik. Je to obrovskou výhodou a ve výsledku Vám to ušetří i čas i peníze.
      I když se jedná o transparentní lak, dojde k malé změně odstínu, lehce ztmavne.

      Jste u nás registrován jako odběratel, zašlu Vám emailem cenovou nabídku, jen dnes nemám přístup k cenám míchaných barev. Hned v pondělí, a budu v práci, podívám se na to.

      S pozdravem

      Vladimír Božik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *